Vestig je in Roosendaal

Roosendaal voor ondernemers

Roosendaal is een slimme keuze om je als bedrijf, organisatie of ondernemer te vestigen. We hebben volop bedrijventerreinen, verzamelgebouwen én flexplekken van waaruit je kunt werken. Plekken van bedrijvigheid en innovatie, met jong én ervaren talent om je heen.

Roosendaal groeit, innoveert en vernieuwt. En ondernemers die zich hierin herkennen zijn meer dan welkom in onze gemeente. Zzp-ers, zelfstandigen met de ambitie om te groeien, mkb-ers of multinationals. Je wordt hier met open armen ontvangen! We helpen je op weg als dat nodig is en ondersteunen je bij de stappen die je maakt als ondernemer. Als je net start, of wanneer je groeit, als sparringspartner of als begeleider. Je staat er hier nooit alleen voor. Welkom in Roosendaal!

Innovatieve stad voor ambitieuze ondernemers

Contact

Wil je meer weten over ondernemen in Roosendaal? De accountmanagers van onze gemeente staan voor je klaar. Zij geven advies over allerlei zaken waar je als ondernemer mee te maken hebt. 

 

Neem contact op!
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.