Stad in ontwikkeling

Innovatieve, duurzame & groene vernieuwing

Op innovatieve, vernieuwende wijze waarbij groen voorop staat werken we in Roosendaal aan onze leefomgeving. Door het ontwikkelen van woonwijken en het hergebruiken van leegstaande panden zorgen we voor een gezonde toekomst en fijne leefomgeving voor iedereen!

In Roosendaal staat de ontwikkeling nooit stil. We zijn een stad in beweging met onze blik gericht de toekomst. Een toekomst in een stad waarin het prettig leven is. Er zijn dan ook verschillende projecten in onze stad die zich daarmee bezig houden. Het verrijken van de binnenstad, het realiseren van duurzame woonprojecten en het stimuleren van projecten die focussen op ontwikkeling, verbinding en groei zijn er slechts een paar van. Hieronder lees je meer over wat er allemaal gebeurt in onze stad. 

Projecten per woonwijk

Duurzaam bouwen en wonen

Bouwen aan een duurzame samenleving, dat doen we samen. Voor onszelf, maar bovenal voor de toekomstige generatie. Duurzame idealen zetten we om naar daden en resultaten.

Meer informatie

Ook interessant om te lezen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.