Verhalen van inwoners

Roosendalers vertellen

Het zijn de inwoners van Roosendaal die de stad maken. En elke inwoner heeft zijn eigen bijzondere verhaal! Waarom kiezen ze bijvoorbeeld voor Roosendaal om te wonen? Of wat maakt de band die ze hebben met de omgeving zo bijzonder? Ze vertellen hier hun persoonlijke verhaal over Roosendaal! 

Wat maakt wonen in Roosendaal nou zo fijn? Hier delen Roosendalers hun verhaal over wonen in de gemeente. Ze vertellen over hun unieke huis, fijne wijk of bijzondere band met Roosendaal. Hun favoriete plekken, dicht bij de natuur, in een van de sfeervolle dorpen of juist in de binnenstad. Lees en ontdek waarom het hier zo fijn wonen is!

5 resultaten

Schatgraven in Wouw

Schatgraven in Wouw

‘Het Kasteel van Wouw was ooit de grootste kasteelvesting van Nederland, misschien wel van heel West-Europa’, vertelt René Hermans gepassioneerd. Hij is nauw betrokken bij het zichtbaar maken van de rijke historie van Wouw.

Meer lezen over Schatgraven in Wouw

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.