Sluit je aan bij andere ondernemers

Netwerken in Roosendaal

Ondernemen doe je samen. Met andere ondernemers, pioniers en creatievelingen. Die kansen zien en denken in oplossingen. Die succes nastreven en hard werken om dat te bereiken. Met die mensen wil je verbinden! En dat doe je in de verschillende netwerken, business clubs en ondernemersverenigingen in Roosendaal.

Of je nu al langer gevestigd bent in Roosendaal, of de stap nog gaat zetten, het is altijd goed om de verbinding aan te gaan met andere ondernemers. Om andere organisaties, maar vooral andere mensen te leren kennen. Om het Brabantse ons-kent-ons op een prettige manier te ervaren. Elkaar verder te helpen en verder geholpen te worden.

Door je aan te sluiten bij een ondernemersvereniging, business club of collectief bouw je binnen no-time een netwerk op. Een waardevol netwerk, waar je écht wat aan hebt. Onderstaand vind je een overzicht van de verenigingen die je in Roosendaal vindt. Elk met hun eigen insteek en specialisme, zodat er altijd een is waar jij bij past.

Bekijk de verenigingen en serviceclubs

Aankomende netwerkevenementen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.