Roosendaalse ondernemers delen hun verhaal

Ondernemers uit de stad

Roosendaal heeft een écht ondernemersklimaat. De gemeente denkt hier graag met je mee en er zijn subsidies, instanties en initiatieven waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Iedereen met ambities én een goed, gedegen plan zijn hier van harte welkom!

Je kunt hier pionieren en nieuwe ideeën tot leven brengen. Met andere ondernemers sparren die net zo ambitieus zijn als jij. Onze stad biedt een vruchtbare voedingsbodem waarop je dromen en ambities waar kunt maken. Deze ondernemers bewijzen dat. Zij gingen je voor en delen hieronder hun verhalen over het ondernemerschap.

30 resultaten

PreZero

Afval waar niemand wat mee kan? "Laat dat maar aan ons over om er energie van te maken!" Hoe PreZero dagelijks aan een duurzamere wereld werkt lees je hier.

Meer lezen over PreZero

PreZero

ForGo Sports

De 26-jarige Tom Jansen focust zich met zijn bedrijf ForGo Sports op de distributie van het sportkledingmerk LAWI Sportswear en dan hoofdzakelijk de custom made sportkleding.

Meer lezen over ForGo Sports

ForGo Sports

C&R Makelaars

De frisse en vooral persoonlijke aanpak van C&R Makelaars maakt dat ze tot de top van de Roosendaalse makelaardijen behoren. ‘We verkopen zo’n 200 woningen per jaar.’

Meer lezen over C&R Makelaars

C&R Makelaars

Koen Bakker

Hij wil vernieuwen, zich professioneel en persoonlijk continu ontwikkelen maar altijd met oog voor zijn medewerkers. SVH Meesterhorecaondernemer Koen Bakker is de man achter het Hooihuis en Mazzeltov.

Meer lezen over Koen Bakker

Koen Bakker

Timyo Cycle

Dit jaar rollen er 30.000 elektrische fietsen uit de Roosendaalse poort van Timyo Cycle. Maar als het aan het jonge, ambitieuze team ligt, is dit pas het begin. Hun doel is het plezier in e-biking te vergroten.

Meer lezen over Timyo Cycle

Timyo Cycle

Duo Penotti

Een uniek kijkje in de Roosendaalse hazelnootpastafabriek Duo Penotti. ‘Als ik vertel dat ik bij Duo Penotti werk, verschijnt er altijd een grote glimlach op het gezicht’

Meer lezen over Duo Penotti

Duo Penotti

Het Horecaconcept

Hij is een chefkok uit Wouw, zij een Roosendaalse interieurdesigner. De droom is over vijf jaar de drie creatieve bedrijven te hebben samengevoegd tot één groot bedrijf waarin alles samenkomt: horeca, interieurontwerp en planten.

Meer lezen over Het Horecaconcept

Het Horecaconcept
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.