Roosendaalse ondernemers delen hun verhaal

Ondernemers uit de stad

Roosendaal heeft een écht ondernemersklimaat. De gemeente denkt hier graag met je mee en er zijn subsidies, instanties en initiatieven waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Iedereen met ambities én een goed, gedegen plan zijn hier van harte welkom!

Je kunt hier pionieren en nieuwe ideeën tot leven brengen. Met andere ondernemers sparren die net zo ambitieus zijn als jij. Onze stad biedt een vruchtbare voedingsbodem waarop je dromen en ambities waar kunt maken. Deze ondernemers bewijzen dat. Zij gingen je voor en delen hieronder hun verhalen over het ondernemerschap.

37 resultaten

Bij Charlie's

Bij Charlie's

Familierestaurant Bij Charlie’s is geland in het Leisurepark Roosendaal. Ik wil gasten in hun hart raken, dat ze nog eens terugkomen omdat ze proeven en zien dat hun geld bij ons goed besteed is.’

Meer lezen over Bij Charlie's

Optiek van Wely

Optiek van Wely

De optiek behoort in de top 3 van brillenzaken in Nederland als het gaat om oppervlakte, aantal medewerkers en omzet. ‘Onze klanten komen uit de regio Breda, Rotterdam en Antwerpen, daar zijn we heel blij mee en trots op.’

Meer lezen over Optiek van Wely

SEP

SEP

Zeg je SEP, dan zeg je carnaval. In de maand voorafgaand aan het volksfeest bezoeken meer dan 10.000 mensen de feestwinkel. Dennis Sep vertelt met passie over het familiebedrijf SEP, de feestwinkel die al 60 jaar een begrip is in Roosendaal.

Meer lezen over SEP

Teazie

Teazie

Waar de koffie bij de meeste bedrijven goed geregeld is, komen de theeliefhebbers er vaak wat bekaaid vanaf met een simpel theekistje. Dat moet beter dachten David en Storm, de oprichters van Teazie. Lees meer over hun bedrijf Teazie.

Meer lezen over Teazie

AVT

AVT

AVT, een echt Roosendaals bedrijf dat al sinds 1966 een gevestigde naam in de stad en ver daarbuiten is. Ton van Tilburg vertelt over het bedrijf dat zijn ouders startten en hij nu over verschillende locaties runt.

Meer lezen over AVT

Tom's Diner

Tom's Diner

Tom’s Diner is al 10 jaar een hit. Eigenaren Tom Dusseldorp en Nicolette Hoogstrate heropenden vorige maand hun zaak in een nieuw pand op de Markt. Het retroconcept gooit hoge ogen omdat ze juist vooruitstrevend zijn in hun manier van ondernemen.

Meer lezen over Tom's Diner

PreZero

PreZero

Afval waar niemand wat mee kan? "Laat dat maar aan ons over om er energie van te maken!" Hoe PreZero dagelijks aan een duurzamere wereld werkt lees je hier.

Meer lezen over PreZero

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.