Stad voor ondernemers

Ruimte voor dromen en ambities

Roosendaal is bij uitstek een stad voor ondernemers. Er heerst hier een klimaat van aanpakken en hard werken. Van innoveren en kansen pakken waar dat kan. Van samen werken en samen verder komen. Een écht ondernemersklimaat.

Voor ondernemers die verder willen komen. Die op zoek zijn naar de perfecte plek om zich te vestigen. Die op een plek willen zijn waar nieuwe ideeën toegejuicht worden en er mogelijkheden zijn om ze uit te werken. Voor organisaties die willen profiteren van de ruimte die je hier letterlijk en figuurlijk krijgt. Letterlijk in de zin van de ruimte die we hier in de omgeving hebben, figuurlijk in de zin van een meedenkende gemeente. Op dit platform vind je alle informatie voor ondernemers in Roosendaal. Of je nu net start of denkt aan uitbreiden van je bedrijf. Een netwerk of business club zoekt om je bij aan te sluiten, of een nieuwe vestiging voor je kantoor. Je bent hier van harte welkom!

Vestig je in of om onze stad

Je krijgt hier de ruimte om je te vestigen en te groeien.

Start je eigen onderneming

Geef je ambities een vliegende start in Roosendaal. 

Netwerken en business clubs

Ons kent ons, op de meest positieve en nuttige manier. 

Innovaties en subsidies

Ga innoveren en pionieren en realiseer je plannen. 

Roosendaal in de regio

Profiteer van de voordelen die de regio je biedt.

Ondernemersverhalen

Roosendaalse ondernemers vertellen hun verhaal.

Hulp en regelingen

Bij het ondernemerschap komt heel veel kijken. En ondanks je harde werk en goede plannen kan het voorkomen dat je op een bepaald moment toch problemen krijgt met het ondernemen. Wanneer je (geld)zorgen hebt zijn er meerdere partners in Roosendaal die je kunnen helpen. Bekijk onze factsheet om te zien waar jij terecht kunt.

Bekijk de factsheet

Ga in gesprek

Wil je een keer persoonlijk in gesprek met iemand die écht alles weet van onze stad en de mogelijkheden die Roosendaal biedt voor ondernemers? Neem dan contact op met de accountmanagers van onze stad. Ze kennen de weg hier als geen ander en beantwoorden graag je vragen. 

Neem contact op