Stad voor ondernemers

Ruimte voor dromen en ambities

Roosendaal is bij uitstek een stad voor ondernemers. Er heerst hier een klimaat van aanpakken en hard werken. Van innoveren en kansen pakken waar dat kan. Van samen werken en samen verder komen. Een écht ondernemersklimaat.

Voor ondernemers die verder willen komen. Die op zoek zijn naar de perfecte plek om zich te vestigen. Die op een plek willen zijn waar nieuwe ideeën toegejuicht worden en er mogelijkheden zijn om ze uit te werken. Voor organisaties die willen profiteren van de ruimte die je hier letterlijk en figuurlijk krijgt. Letterlijk in de zin van de ruimte die we hier in de omgeving hebben, figuurlijk in de zin van een meedenkende gemeente. Op dit platform vind je alle informatie voor ondernemers in Roosendaal. Of je nu net start of denkt aan uitbreiden van je bedrijf. Een netwerk of business club zoekt om je bij aan te sluiten, of een nieuwe vestiging voor je kantoor. Je bent hier van harte welkom!

Kameleon Solar

“Design en duurzaamheid combineren, dát is onze missie bij Kameleon Solar. De vrijheid geven aan architecten en ontwikkelaars om gebouwen en gevels zo te ontwerpen met zonnepanelen dat ze niet alleen schone energie leveren, maar ook gewoon mooi zijn om naar te kijken.”

Alle ondernemersverhalen

Laat je inspireren!

Roosendaal is een ondernemende stad. En dat mag gezien worden. Door zoveel mogelijk mensen, ondernemers en iedereen die overweegt zijn bedrijf te runnen, of zijn bedrijf al runt in Roosendaal. Onderstaande film laat zien wat er hier allemaal gebeurt op ondernemend vlak. Je ziet highlights van onze florerende sectoren en een kleine greep uit de vele ondernemers die hier pionieren, innoveren en kansen pakken.

Op de agenda

Neem contact op

Wil je een keer persoonlijk in gesprek met iemand die écht alles weet van onze stad en de mogelijkheden die Roosendaal biedt voor ondernemers? Neem dan contact op met de accountmanagers van onze stad. Ze kennen de weg hier als geen ander en beantwoorden graag je vragen. 

Neem contact op
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.