Studeren in Roosendaal

Ruimte voor je dromen en ambities

Met verschillende mbo- en hbo-opleidingen waar je meer bent dan een nummer, gezellige cafés, toffe evenementen en een centrale ligging is Roosendaal dé plek om jouw talent te ontwikkelen.

Een slimme zet voor toekomstige mbo’ers en praktijkgerichte havisten. Want met verschillende mbo-opleidingen, een Associate degree Academie en het Johan Cruyff College voor topsporters, lopen hier ontzettend veel talenten rond! Daarnaast vind je in Roosendaal een groot aantal gezellige cafés en terrassen, vinden er het hele jaar door toffe evenementen plaats en zijn er volop mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en kom studeren in Roosendaal! 

Er valt wat te kiezen!

Associate degrees Academie

Snel een wettelijk erkend hbo-diploma? Ga dan voor een 2-jarige praktijkgerichte opleiding. 
 

Ontdek meer

Curio Knipplein

Een website bouwen voor dat hippe restaurant, advocaten helpen in de rechtszaal of wil jij liever internationaal? Hier is alles mogelijk. 

Ontdek meer

CIOS PraktijkLeren

De perfecte combinatie van theorie en sport in de praktijk.

Ontdek meer

MBO Dans

Samen aan de slag met jouw danstalent en het beste uit jezelf halen? Dan is deze kleinschalige, unieke opleiding iets voor jou.

Ontdek meer

Johan Cruyff College

Een studie volgen naast je sportcarrière? Hier houden ze rekening met mijn sportieve verplichtingen, trainingen en wedstrijden. 

Ontdek meer

Curio Oostelijke Havendijk

Sta jij altijd voor de ander klaar? Volg een opleiding in de zorg en help anderen. Als verpleger of assistent van een dokter. Of maak mensen nog prachtiger als schoonheidsspecialist.  

Ontdek meer

Studenten met ambitie - Roosendaal maakt jouw dromen bereikbaar

Studenten aan het woord

Benieuwd naar de verhalen van Roosendaalse studenten? Ze delen hun ervaringen graag met jou! 

Lees alle verhalen

#studentinroosendaal