Innovatie in Roosendaal

Vooruitgang door innovatie

In Roosendaal heerst een echt ondernemersklimaat. Ondernemers die willen innoveren of out of the box denken zijn hier ontzettend welkom! De gemeente denkt met je mee, over de haalbaarheid en de realisatie van je plannen. Samen gaan we aan de slag!

Wie wil innoveren in Roosendaal zal zich hier helemaal thuis voelen. We durven gerust te zeggen dat we daarin als stad een unieke positie innemen. Ondernemers en innovators krijgen hier een kans om hun ideeën uit te werken en door te ontwikkelen. Heb je een sterk plan voor jouw innovatie? Dan zetten we nog een stap en denken we ook graag mee over de financiering van dat plan. En de gemeente staat hier niet alleen. Verschillende organisaties zijn er ook voor je om met je te sparren, je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. 

Ik wil innoveren - Deze organisaties denken met je mee:

De binnenstad als pionier

In het centrum van de stad werken ondernemers samen om bezoekers van de binnenstad een zo fijn mogelijke bezoekervaring te geven. Een van de mooie initiatieven die hieraan bijdraagt is ROOS24. Een digitaal loyaliteitsprogramma, uniek in zijn soort.

Lees meer over deze case

In het nieuws

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.