Slimme Binnenstad

Innovatie & loyaliteit in de binnenstad

ROOS24 bindt en verbindt Roosendaalse ondernemers uit de binnenstad met bezoekers. Elke ondernemer uit het centrum kan zich aansluiten bij dit loyaliteitsprogramma en iedereen die wel eens in de binnenstad shopt kan er aan deelnemen.

Met ROOS24 kunnen shoppers sparen voor punten, die weer in te wisselen zijn voor cadeaus bij de deelnemende ondernemers. En dat zijn er heel wat! Van verschillende bakkers, tot aan lunchrooms, restaurants, cafés en kleding- of interieurwinkels. De punten kunnen daar zowel gespaard als uitgegeven worden.

Het loyaliteitsprogramma werd in 2018 gelanceerd door Smart City Roosendaal waarin de gemeente, vastgoed, ondernemers en inwoners participeren. Het doel van dit progamma is tweeledig: Enerzijds de aantrekkingskracht van de binnenstad vergroten door bezoekers te belonen voor hun aankoop en anderzijds op die manier bijdragen aan een langere verblijfsduur in het centrum. Wat het programma helemaal uniek maakt is de koppeling met parkeren. Met behulp van ROOS24 kun je namelijk sparen voor gratis parkeren, nog nergens anders in Nederland wordt dit zo gedaan. 

Van pas in de portemonnee, naar app op je smartphone

Vanaf het begin is de Roospas, de pas bij het ROOS24 programma hoort, een groot succes in Roosendaal. Met behulp van de fysieke pas werd er al vanaf de introductie in 2018 volop gespaard en ingewisseld, totdat begin 2021 het spaarprogramma digitaal ging. De ROOS24-app werd gelanceerd, zodat je alleen nog je telefoon nodig hebt om door te kunnen sparen.

ROOS24

Van fysieke pas tot aan digitale app voor je smartphone. De ontwikkeling en innovatie bij ROOS24 staat niet stil. Een spaarprogramma dat uniek is in zijn soort!

NRW Marketing Award nominatie

Het was dan ook een mooie beloning dat ROOS24 in 2020 beloond werd met een nominatie voor een NRW Marketing Award. Deze award wordt jaarlijks door NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra) uitgereikt als erkenning voor het meest inspirerende winkelgebied of initiatief in de winkelvastgoedsector. Ze wonnen niet, maar dat neemt niet weg dat dit initiatief nog steeds onverminderd succesvol blijft!

Wil je je als ondernemer in de binnenstad vestigen en wil je werken aan je netwerk binnen de stad? Neem dan eens een kijkje op de site van ROOS24 en neem deel aan dit unieke loyaliteitsprogramma.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.