Maak een vliegende start in Roosendaal

Starten met een eigen bedrijf in Roosendaal

Als startende ondernemer ben je van harte welkom in Roosendaal. Of je er over nadenkt om je hier te vestigen maar nog niet weet waar, of dat je al wel voor Roosendaal gekozen hebt en je bedrijf wilt laten groeien, subsidie nodig hebt of wil sparren met andere ondernemers: Je vindt alle informatie die je nodig hebt op onze website.

Dat gaat je gegarandeerd lukken! In Roosendaal werken we namelijk samen aan successen. We staan klaar voor ondernemers met ambitie, denken met ze mee en helpen waar nodig. Kijk jij vooruit en denk je in kansen in plaats van beperkingen? Durf je van de gebaande paden af te wijken? Dan is onze stad écht een plek voor jou!   

Als starter sta je nooit alleen in Roosendaal

Start To Grow denkt mee met iedereen die wil starten of zijn bedrijf wil laten groeien. Ze zijn een sparringspartner en geven advies. Ze delen namelijk jouw doel: je helpen groeien en je doelen behalen. En hier kunnen ze je op verschillende manieren bij ondersteunen!

Meer over Start To Grow
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.