Startersverhalen

Verhalen van ondernemers

Denk je er over om een eigen onderneming te starten? Laat je inspireren door de verhalen van anderen.

Ondernemen is uitdagend, steeds op zoek naar kansen. De markt verkennen en jouw positie bepalen. Trots zijn op wat je hebt bereikt en de ambitie hebben om verder te groeien. Hoe pakken andere ondernemers dat aan? Wat bepaalt hun succes en welke lessen hebben zij geleerd? Lees de ervaringen van starters en ondernemers die al wat langer bezig zijn en laat je inspireren. Want hun aanpak of idee kan ook voor jouw relevant zijn. Doe er je voordeel mee op.

4 resultaten

Ondernemersechtpaar met grote ambities

Ondernemersechtpaar met grote ambities

Als je je bedrijf wilt uitbreiden, zal je personeel moeten aannemen. En dat is een behoorlijk spannende stap als ondernemer! Start To Grow begeleide ondernemers Eric en Tineke hierbij. En met succes, want Planeke blijft groeien!

Meer lezen

ICT duizendpoot Tel-it groeit door

ICT duizendpoot Tel-it groeit door

"Tel-it and we fix it!" Het statement dat de ondernemers van Tel-it elke dag waarmaken voor hun klanten. Hun volgende doel: zorgen voor meer zichtbaarheid van hun bedrijf. Samen met hun team van 7 mensen gaan ze ervoor!

Meer lezen

Jonge starter met internationale ambities

Jonge starter met internationale ambities

Laat je niet leiden door angst, sta open van feedback en stel vragen. Dat is het advies dat Johannes Snoek, eigenaar van twee truckwash vestigingen, meegeeft aan startende ondernemers. "Als je het écht wilt, lukt het ook!"

Meer lezen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.