Subsidies en leningen voor startende ondernemers

Financiële steun voor starters

Roosendaal denkt mee met startende ondernemers. Vanuit de overheid zijn er dan ook meerdere mogelijkheden voor subsidies en leningen voor starters.

Als startende ondernemer kan je soms behoefte hebben aan financiële ondersteuning. Omdat je nog niet voldoende klanten hebt misschien, of omdat je wilt gaan groeien en daarvoor een investering moet doen. De gemeente Roosendaal staat voor je klaar en helpt je met subsidies en leningen.

 • MKB krediet en microkrediet

  Met een MKB krediet heb je de mogelijkheid om een bedrag te lenen tot 250.000 euro. Minder dan 50.000 euro lenen? Dan kan een microkrediet een oplossing zijn

  MKB krediet en microkrediet
 • Vanuit een WW situatie

  Gestopt met je baan in loondienst en maak je gebruik van een WW uitkering? Dan vind je hier de informatie over starten vanuit een WW situatie.

  Vanuit een WW situatie
 • Bijstand voor zelfstandigen

  Voor ondernemers die om verschillende redenen extra financiële ondersteuning nodig hebben.

  Bijstand voor zelfstandigen

Innovatievouchers van de gemeente

Voor (startende) ondernemers die een boost willen geven aan hun innovatieve uitdagingen. De vouchers kunnen verschillende waardes hebben en gebruikt worden voor het inkopen van extra kennis, het vernieuwen of innoveren van producten, processen of diensten.

Meer informatie

Persoonlijk contact met de gemeente

Wil je meer weten over de subsidies en leningen die mogelijk zijn vanuit de gemeente? Dan helpen de accountmanagers van de stad je graag verder. Zij zijn jouw persoonlijke vraagbaak binnen de gemeente Roosendaal.

Neem contact op
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.