Flexwerken in Roosendaal op prachtige locaties

Werken waar en wanneer je maar wilt

Welkom in bedrijvig Roosendaal! Een stad die altijd huisvesting biedt die bij jou en je bedrijf past. Op verschillende locaties gelegen, bruisend van de bedrijvigheid, of juist de stilte biedend waar je zo naar op zoek bent. Flexibele werkplekken, waar je kunt gaan en staan wanneer jou dat uitkomt. Een werkplek voor jou. 

In Roosendaal vind je talloze plekken om te werken. Ruimtes die je voor langere periodes huurt, of waar je zelfs per dag kunt bepalen of je er wilt werken. Échte flexplekken dus. Diverse verzamelgebouwen in en rondom de stad bieden verschillende soorten ruimtes waar jij en je bedrijf neer kunnen strijken. Van klein en eenvoudig, tot volledig verzorgde locaties met vergaderruimtes en catering. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende organisaties in en rondom de stad. Er zit ongetwijfeld ook een goede werkplek voor jou bij!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.