Een regio van durven en doen

Ondernemen in Brabant

Roosendaal is onderdeel van de Brabantse Stedenrij, en dat brengt voordelen met zich mee! Het is een van de redenen die Roosendaal een perfecte plek maakt om je bedrijf te vestigen.

Roosendaal is een ondernemende stad in het hart van West-Brabant. Onderdeel van de Brabantse stedenrij die verder nog bestaat uit Bergen op Zoom, Breda, Oosterhout, Tilburg, Helmond, Eindhoven, Oss en Den Bosch. Door in Roosendaal je bedrijf te vestigen en je basis te leggen profiteer je van het gunstige ondernemersklimaat in de stad, de gunstige ligging én de ambities die de provincie Brabant heeft. Die ambities zijn er volop! Heb jij die ook? Dan voel je je hier gegarandeerd als een vis in het water!

Roosendaals ondernemerschap

Roosendaal is een van de vele kloppende harten in Brabant. Een belangrijke speler binnen de Brabantse economie. Wat dat precies betekent? Wij hebben wat facts & figures over ondernemen in Brabant voor je op een rijtje gezet. 

Handige facts & figures

Een bijzondere provincie van vernieuwing

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.