Ondernemen in het hart van de bedrijvigheid

Bedrijventerreinen in Roosendaal

De plekken waar het gebeurt. Waar bedrijvigheid, ondernemen, ontwikkeling en hard werken 24 uur per dag doorgaan. De bedrijventerreinen. In onze gemeente zijn ze slim en strategisch gelegen, goed bereikbaar met OV en via de snelweg. Kloppende harten van bedrijvigheid, ondernemerschap en innovatie.

Een van de grootste voordelen van de bedrijventerreinen in onze gemeente is wel de gunstige ligging. Gelegen tussen o.a. Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk, industriële én economische hotspots, die van groot belang zijn voor de Nederlandse én internationale economie. Steden met een sterke industrie en haven. Via die weg, maar ook via de snelweg of het spoorwegnetwerk zijn de binnenlanden van Nederland, Duitsland, België en op die manier ook de rest van Europa goed bereikbaar. Dat maakt dat je als ondernemer in Roosendaal een groot aantal stappen voor hebt. Je profiteert hier als geen ander van voorzieningen die op andere plaatsen simpelweg ontbreken. Roosendaal is met recht een hotspot voor álle ondernemers.

Stel je vraag aan ons

Wil je je vestigen op een van deze bedrijventerreinen? Onze accountmanagers vertellen je heel graag meer over de voordelen van elk terrein. Zij helpen je zo bij het vinden van de beste plek voor jou en je bedrijf. 

Neem contact op
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.