De Dijken en De Landerije

Ruim en gezinsvriendelijk wonen

Gezinsvriendelijke woonerven worden hier afgewisseld met ruime, vrijstaande woningen. Omgeven door groen met een prachtig park en winkelcentrum, waardoor je overal slechts een paar minuten van alle gemakken verwijderd bent. Welkom in de Dijken en de Landerije!

Woonwijk de De Dijken is al jarenlang een begrip in Roosendaal en staat gelijk aan kindvriendelijk, groen wonen op slechts een paar minuten fietsen van het centrum. In deze wijk, net als de aangrenzende moderne wijk De Landerije, woon je in alle rust met alle gemakken dichtbij.

Waar de Dijken grotendeels in de jaren 70 gerealiseerd werden, volgden 30 jaar laten plannen voor uitbreiding in de vorm van een aangrenzende landelijke woonwijk. Dit leidde uiteindelijk tot de buurt met de toepasselijke naam “De Landerije”. Van gezellige woonerven tot aan ruime, vrijstaande woningen, met natuurgebied Visdonk en een prachtig park in de nabije omgeving: in de Dijken en De Landerije is het heerlijk wonen!

Voedselbos Vierhoeven

Aangrenzend aan De Dijken wordt het Voedselbos Vierhoeven gerealiseerd. Een voedselbos is een voedselproductiesysteem dat volledig natuurinclusief functioneert. Het heeft geen mest of bestrijdingsmiddelen nodig en herbergt een rijke biodiversiteit. Een groene aanwinst voor de stad!

Lees meer

Highlights in de wijk - Ben je in de Dijken en De Landerije? Dan moet je hier zeker eens langs gaan!

Ontdek andere wijken in Roosendaal

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.