Tolberg

Heerlijk wonen voor het hele gezin

Kindvriendelijk wonen in ruim opgezette woonwijken, met zowel winkels als de weidse natuur op een paar minuten afstand. Dat is wonen in de Tolberg!

Een van de meest kindvriendelijke wijken in Roosendaal is ongetwijfeld de Tolberg. Je vindt hier veel groen, een prachtig park en recreatievijver, een kinderboerderij, verschillende vrijetijdsverenigingen, scholen en een winkelcentrum waardoor je echt alle gemakken dichtbij huis hebt.

De Tolberg is al tientallen jaren een van de meest kindvriendelijke wijken in Roosendaal. Het is hier fijn wonen, rustig en omgeven door groen. Gelegen aan de rand van Roosendaal biedt het de perfecte toegang tot de weidse buitengebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. En de wijk staat niet stil! Zo zit het Tolbergcentrum midden in een make-over en wordt de Blauwe Speeltuin, bestaande uit een skatepark, basketbalveld en kinderspeeltuin een steeds fijnere plek voor jonge en oudere kids.

Tolberg in ontwikkeling

Tolberg is een heerlijke wijk om te wonen en moet dat ook in de toekomst blijven. De verschillende projecten die gepland staan voor deze wijk dragen hier allemaal aan bij!

Lees meer

Highlights in de wijk - De plekken waar je in de Tolberg zeker eens langs moet gaan!

Ontdek andere wijken in Roosendaal

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.