De gezelligste cafés en terrassen

Roosendaalse hotspots

Genoeg cafés en terrasjes waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje, maar wat zijn nu de beste chillspots?

In Roosendaal hoef jij je als student absoluut niet te vervelen! Met een ruim aanbod aan cafés, terrassen en restaurants is er altijd wel een leuk plekje te vinden. Maar kiezen is daardoor ook best lastig. Dit is in ieder geval de Top 10 onder studenten.

  1. Café Bij Moeders

Bij Moeders kan je terecht voor een borrel op het terras, binnen in de kroeg of 'boven' in de skihut. Dit café op de oude Markt loop je dankzij de enorme gevelreclame niet snel per ongeluk voorbij. Verschillende dj's geven hier regelmatig acte de présence en draaien dan de lekkerste plaatjes. Daarnaast zijn er altijd aanbiedingen voor shotjes en borrels en met diverse thema-avonden, zoals Quizzzen bij Moeders en Stampuh bij Moederzz, zorgt het personeel voor extra gezelligheid.

  1. Grand Café Chagall

Het heerlijke ruime terras op de Markt is de blikvanger van Chagall, om vervolgens binnen een sfeervol café aan te treffen. Tip van ons: loop nog verder door naar achter, want wat je daar aantreft… Een schitterende binnentuin waar je de heerlijke zomeravonden tot in de late uurtjes kunt doorbrengen. Gegarandeerd genieten op deze prachtige verborgen plek in de binnenstad!

  1. SPOT

Containerbar SPOT is dé hotspot in Roosendaal waar je op het festivalachtige buitenterras kan genieten van hippe speciaalbieren, een lekkere hap, toffe DJ’s en leuke events. De plek is opgebouwd uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken. Elke maand staan er nieuwe dranken in de SPOTlights zodat er altijd een goede reden is om te komen borrelen.

  1. Lunchcafé Lente

Goed belegde boterhammen, de lekkerste cheesecake van Roosendaal en omstreken én op vrijdagavond een altijd verrassend en smaakvolle vrijdagavondhap. Wie bij Lunchcafé Lente binnenstapt, krijgt daar geen spijt van. Geniet van eerlijke producten en gerechten vol passie. Wil je jezelf of een vriendin echt verrassen? Reserveer dan een plaatsje voor een high tea óf een Lente's Lunch. Eén ding is zeker: Je gaat hier nooit met honger naar huis.

  1. Bagels & Beans

De vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. Waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een rust- of studiemoment met een goede kop koffie of heerlijke smoothie. Bagels & Beans is te vinden in winkelcentrum de Roselaar.

  1. Bonnefooi

Bonnefooi is the place to be voor diner en een borrel met smaakvol soulfood. Je vindt er een wereldse keuken met ingrediënten uit alle windstreken. Er staat voor iedereen wel iets op de kaart: van dagschotels met vlees of vis tot een frisse salade. Volgens veel studenten hebben ze hier de lekkerste saté en falafel, dus probeer die zeker een keertje uit!

  1. Pinxos

Op een verborgen plek, midden in het centrum van Roosendaal, vind je Pinxos. Een restaurant in de sfeer van de tapastentjes in Sevilla en de swingende straatjes in Latijns-Amerika. Hier kun je samen met vrienden en familie genieten van een diversiteit aan Spaanse pintxos en tapas met een Latijns-Amerikaanse twist en huisgemaakte sangria.

  1. Bij Saar

Bij Saar op de Nieuwe Markt kun je terecht voor de lekkerste smoothies, tosti's, heerlijke maaltijdsalades en een uitgebreid assortiment broodjes. Bij lekker weer ziet je uiteraard op het terras, maar ook binnen is het er knus en gezellig.

  1. De Distel

Zin in een partijtje poolen, snookeren of een portje darten met vrienden? Dan ben je bij Biljartcentrum de Distel op het juiste adres. In het grootste biljartcentrum van Nederland is altijd wel een tafeltje beschikbaar. Met een sfeervolle bar in combinatie met lekkere hapjes ben je verzekerd van een leuke avond.

  1. 't Wapen van Roosendaal

Overdag kan je hier terecht voor een lekkere bak koffie met gebak, een uitgebreide lunch tijdens het shoppen of gewoon een pilsje. Maar in het weekend is 't Wapen' dé plaats om gezellig bij te kletsen met vrienden of om een dansje te wagen op de muziek van toen en nu. Bij 't Wapen voelt het iedere dag als thuiskomen. 

Verder lezen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.