Van studie naar baan

Kickstart je carrière

Na jouw studententijd in Roosendaal ga je zonder twijfel een glansrijke carrière tegemoet. Start je onderneming, vind die fijne startersplek en een leuk appartement. Want waarom vertrekken uit een stad die alles heeft?

Je hebt je diploma op zak, en dan? Ga je doorstuderen, zoek je een baan of begin je voor jezelf en start je een bedrijf? In Roosendaal is dit allemaal mogelijk.

Nog even doorstuderen

Jij hebt je mbo 4-diploma op zak en wilt doorstuderen. Of je werkt en hebt een drukke baan, een druk sociaal leven en je wilt een opleiding volgen. Maar 4 jaar vind je te lang. Kies dan voor een Associate degree, een tweejarige hbo-opleiding met een praktijkgerichte opzet.

Ik wil verder studeren

Vragen op het gebied van leren en werken

Het Leerwerkloket West-Brabant helpt bij vragen op het gebied van leren en werken. Voor vragen over het kiezen van een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing, solliciteren en financiële zaken kan je bij het loket terecht. Het leerwerkloket is voor iedereen, voor alle leeftijden en er zijn bovendien geen kosten aan verbonden.

Ik heb een vraag

Een eigen bedrijf

Niets mooier dan jouw idee, jouw plan, op de wereld te zetten en uit te zien groeien tot een succes. Maar ondernemen is soms ook lastig. Is je idee wel goed genoeg? Hoe kom je aan klanten? Hoe krijg je het financieel allemaal rond? En hoe doen andere ondernemers dat eigenlijk? Soms heb je gewoon een zetje nodig. Een steuntje in de rug. Een klankbord. Of een schop onder je kont.

Ik wil voor mezelf beginnen
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.