De leukste evenementen

Nooit een saai moment

Ga jij voor een foodtruckfestival of luister je liever naar chille beats? In Roosendaal staat er altijd wel iets leuks op het programma.

Roosendaal heeft het hele jaar door een bomvolle agenda. Dit zijn de evenementen die je sowieso niet mag missen.

FLEX Festival

Hét urban culture festival van Nederland. Met o.a. skatewedstrijden, rap, graffiti, suppen, DJ's, freerunning en nog veel meer. Er zijn vrije trainingen, maar je kunt je ook opgeven voor clinics, wedstrijden en contests.

Naar de website

G-SPOT

Het heetste feestje van het jaar. Het terrein van SPOT wordt omgetoverd tot een sexy sjans- en dansparadijs met de beste hits, een hete silent disco, over de top randprogrammering en nog veel meer... je natste droom in één festivaldag. Dresscode: stout, stouter, stoutst!

Naar de website

Kermis Roosendaal

De jaarlijkse kermis in september mag je zeker niet missen! Op verschillende locaties in de stad vind je de meest uiteenlopende attracties, waar voor iedereen wel wat tussen zit. Trommel je vrienden op en maak er een groot feest van! 

Naar de website

Appeltje Eitje

Op foodtruckfestival Appeltje Eitje is geen foodtruck hetzelfde, want allemaal serveren zij iets anders. Wel is het allemaal even lekker. Aan gezelligheid en muziek is er geen gebrek!

Naar de facebookpagina

Brand Parkies

Brand Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Roosendaal. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote verscheidenheid aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar!

Naar de website

De complete UITagenda

Benieuwd wat er verder in Roosendaal te doen, zien en beleven is? Van bioscoopfilms tot theatervoorstellingen tot foodtruckfestivals. Er staat altijd wel iets op het programma.

Naar het overzicht
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.