De leukste evenementen

Nooit een saai moment

Ga jij voor een foodtruckfestival of luister je liever naar chille beats? In Roosendaal staat er altijd wel iets leuks op het programma.

Roosendaal heeft het hele jaar door een bomvolle agenda. Dit zijn de evenementen die je sowieso niet mag missen.

Kermis Roosendaal

De jaarlijkse kermis in september mag je zeker niet missen! Op verschillende locaties in de stad vind je de meest uiteenlopende attracties, waar voor iedereen wel wat tussen zit. Trommel je vrienden op en maak er een groot feest van! 

Naar de website

Appeltje Eitje

Op foodtruckfestival Appeltje Eitje is geen foodtruck hetzelfde, want allemaal serveren zij iets anders. Wel is het allemaal even lekker. Aan gezelligheid en muziek is er geen gebrek!

Naar de facebookpagina

Brand Parkies

Brand Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Roosendaal. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote verscheidenheid aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar!

Naar de website

Rooskleurig Festival

Rooskleurig Festival is hét popfestival van Roosendaal! De organisatie slaagt er ieder jaar weer in om het event grootser, fijner en gezelliger dan ooit te maken. Hier wil je bij zijn.

Naar de website

FLEX Festival

Hét urban culture festival van Nederland. Met o.a. skatewedstrijden, rap, graffiti, suppen, DJ's, freerunning en nog veel meer. Er zijn vrije trainingen, maar je kunt je ook opgeven voor clinics, wedstrijden en contests.

Naar de website

De complete UITagenda

Benieuwd wat er verder in Roosendaal te doen, zien en beleven is? Van bioscoopfilms tot theatervoorstellingen tot foodtruckfestivals. Er staat altijd wel iets op het programma.

Naar het overzicht
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.