Playdôme Roosendaal

Onbezorgd genieten in een Alpijnse omgeving. Een uniek, winters concept van ondernemer Nicky Broos!


Playdôme is een Multi Activity Center voor groepen in allerlei samenstellingen. Van familie tot vriendengroep, jong en oud: het doel is om iedere gast een onbezorgde dag te laten beleven! Dat is wat ondernemer Nicky Broos ook voor ogen had toen het idee voor Playdôme tot leven kwam. De keuze voor een Alpijnse omgeving was overigens ook snel gemaakt! Voor wie de ondernemer een beetje kent, weet dat hij een liefde heeft voor een winterse omgeving, getuige zijn andere succesvolle onderneming: Skidôme. Zoals hij zelf zegt: “Overal zie je andere thema’s zoals jungle, cowboys, piraten of onderwaterwereld, maar nog nergens zie je de Alpijnse sfeer terugkomen. Als familie hebben wij een hele sterke voorliefde voor de bergen en winterse gebieden, dus de keuze voor Playdôme was snel gemaakt.” 

Overal zie je andere thema’s zoals jungle, piet piraat, onderwaterwereld, cowboys. Alpijns zie je nog nergens, daar spelen wij met Playdôme op in!

Nicky Broos

Totaalbeleving van spel tot horeca

En die Alpijnse totaalbeleving klopt tot in de puntjes! De vijf activiteiten hakbijlwerpen, lasergamen, funcurlen, hyperbowlen en playkarten vinden allemaal plaats in een magisch winterwonderland. De ondernemer laat met Playdôme zien over elk detail te hebben nagedacht. Als bezoeker waan je je echt even in een andere wereld. Ook aan de inwendige mens is gedacht met het uitgebreide horecagedeelte. En ook daar loopt die bijzondere beleving gewoon door. Denk skiliftjes, gezellige, knusse hoekjes en uiteraard een klassieke schnitzel met friet op de kaart.

De mensen maken de beleving compleet

Naast de ondernemer is er ook de werkgever Nicky Broos en ook daarin heeft hij een duidelijke visie. Passie, vaardigheden en een klik is het allerbelangrijkste wanneer hij personeel zoekt voor zijn onderneming. De persoon staat centraal, niet het CV of de juiste diploma’s. “De mensen die hier werken zijn een belangrijk onderdeel van de beleving die we onze gasten bieden. Het papiertje van een werknemer maakt daarin geen verschil, het is de mens die daarvoor zorgt.”

Leisurepark Roosendaal

Playdôme is gevestigd op het Leisurepark in Roosendaal en die plek is niet toevallig gekozen. Het is een plek waar al jarenlang andere grote namen zoals het Designer Outlet Center en Indoor Skydive Roosendaal gevestigd zijn. Het Alpijnse Multi Activity Center sluit hier dan ook naadloos op aan! De ambities van het Leisurepark passen volgens Nicky ook volledig bij die van de stad Roosendaal. Ontwikkeling en groei zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten. En gevraagd naar zijn visie voor het Leisurepark antwoordt hij dan ook ambitieus: “De grootste entertainment hotspot van Brabant worden!” Met de toevoeging van Playdôme is daarmee zeker een stap in de juiste richting gezet.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het Leisurepark? Volg dan Bezoek Roosendaal op Instagram of Facebook om niets te missen! 

Meer ondernemersverhalen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.