Design zonnepanelen van Kameleon Solar

Kameleons en zonnepanelen

Wat kameleons en zonnepanelen met elkaar te maken hebben? Net als kameleons hebben de zonnepanelen van Kameleon Solar de mogelijkheid zich aan te passen naar allerlei kleuren en designs. Lees hieronder meer over dit bijzondere bedrijf en unieke product.

Iedereen kent wel de standaard zonnepanelen, de donkergrijze varianten die steeds vaker op daken en weilanden te zien zijn. Dat we ze steeds meer zien is een positieve ontwikkeling, want zonne-energie is tenslotte een duurzame vorm van energie opwekken. Maar mooi zijn de panelen vaak niet te noemen. En dat moet anders vonden ze bij Kameleon Solar. Daarom maken zij sinds hun oprichting in 2015 design zonnepanelen in alle kleuren!

Keuzevrijheid bij duurzaam design

Kameleon Solar heeft een duidelijke missie: design en duurzaamheid combineren. Want, waarom zou het ene het andere uit moeten sluiten? Hun doel is om architecten en ontwikkelaars van gebouwen de vrijheid geven om te kiezen. Om een esthetisch aantrekkelijk ontwerp te maken, dat tevens voorziet in schone, duurzame energie met behulp van zonnepanelen.

Fun fact over Kameleon Solar

De zonnepanelen van Kameleon Solar kunnen worden gemaakt in strakke, nieuwe designs, maar je kunt er bijvoorbeeld ook kunstwerken op laten drukken. Op die manier maken ze van panden ware kunstwerken!

In Roosendaal sinds 2015

Het bedrijf startte in 2015 met grootse plannen en zochten daarvoor een locatie waar die plannen gerealiseerd konden worden. Na een zoektocht kwam het bedrijf uit in Roosendaal. Het pand, te midden van verschillende uitvalswegen en met voldoende opslagruimte, voldoet aan alle eisen die Kameleon heeft om vol vertrouwen én met ambitie de toekomst in te gaan. Want die grote plannen zijn er jaren later nog steeds!

Meer lezen over dit bijzondere bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van Kameleon Solar.