Netwerkontbijt Roosendaal

Maximale impact met het Brabants Netwerkontbijt
Ondernemers ontmoeten. Leads vinden en binden. Inspiratie opdoen. Netwerken biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder bedrijf. Maar hoe vind je de balans tussen ongedwongen en doelgericht, tussen laagdrempelig en professioneel? Effectief netwerken begint met de juiste sfeer. Zo maak je ambassadeurs van je ontbijtgenoten.

Ontbijt
De ochtend verloopt volgens een vaste structuur. Elke deelnemer krijgt een minuut voor een pitch en één van de leden krijgt tien minuten voor een podiumpresentatie. We sluiten af met een aanbevelingenronde waarbij je aanbevelingen kunt doorgeven en waar je kunt bedanken voor een waardevolle connectie of ontvangen omzet.  

Voorproeven?
De Brabants Netwerkontbijten worden exclusief georganiseerd voor premiumleden van Netwerk Brabant. Benieuwd of het lidmaatschap iets voor je is? Een keertje vrijblijvend voorproeven kan natuurlijk altijd. 

Wanneer

  • Donderdag 29 februari 2024 08.00 - 09.30 uur
  • Donderdag 14 maart 2024 08.00 - 09.30 uur
  • Donderdag 28 maart 2024 08.00 - 09.30 uur

Prijzen

  • € 19,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.