Wouwse Plantage

Natuurrijk Wouwse Plantage

Een prachtige parel binnen de gemeente Roosendaal, gelegen in een unieke, natuurrijke omgeving. Dát is Wouwse Plantage. Een plek waar het heerlijk wonen is en waar je nooit meer weg wilt!

Dé plek voor natuurliefhebbers

Wouwse Plantage is bij uitstek een plek voor de natuurliefhebber. Je wordt er omgeven door talrijke wandel- en fietsroutes, waarmee je het dorp en de omgeving perfect kunt ontdekken. De routes gaan van start bij Natuurpoort Wouwse Plantage en lopen door een natuurgebied van maar liefst 900 hectare. Hoe geweldig is het om dat in je eigen achtertuin te hebben?

Recreatie en verenigingsleven

In Wouwse Plantage vind je ook een levendig sport- en verenigingsleven. Voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers, voor de sporters en de (carnavals)feest liefhebbers, er is altijd een vereniging waar je je bij aan kunt sluiten.

Wonen in Wouwse Plantage

Rust en ruimte zijn natuurlijk twee heerlijke voordelen aan wonen in een dorp. Daarnaast zijn er ook nog genoeg praktische zaken heel goed geregeld in Wouwse Plantage, wat het er meer dan fijn wonen maakt. Zo hoef je voor de huisarts niet naar een andere plaats, net als voor de basisschool. De kleintjes kunnen dus gewoon heerlijk naar school in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Het woeste gedeelte

Onderdeel van het bosrijke gebied is 'Het Woeste Gedeelte'. Dit gedeelte is behoorlijk heuvelachtig, met heuvels tot wel 20 meter boven NAP. Een écht uniek, Nederlands stuk natuur dus. 

Bereikbaarheid en bezoeken

Woon je in Wouwse Plantage, dan woon je ook op enkele minuten van andere faciliteiten vandaan. Je rijdt bijvoorbeeld binnen no time de A58 op, die je snel naar bijvoorbeeld Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of Antwerpen brengt. Ga je liever met het Openbaar Vervoer, dan pak je de trein vanuit Roosendaal die je vervolgens heel Nederland doorbrengt!

Wouwse Plantage leeft en er is genoeg te doen! Nieuwsgierig wat er allemaal te beleven is, check dan bezoek-roosendaal.nl en plan jouw activiteiten in dit mooie dorp!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.