Wonen in wonderschoon Wouw

Wonen in Wouw

In Wouw wonen is geweldig! Het dorp heeft een rijke historie, een prachtige dorpskern en wordt omgeven door groen. En vergeet niet dat je hier volop culinair kunt genieten. Lees meer over dit prachtige dorp!

Iedereen die wel eens in Wouw geweest is zal dit beamen: het marktplein in Wouw is een plaatje om te zien! Met de prachtige historische panden en de gotische Sint-Lambertuskerk op de achtergrond waan je je al snel even terug in de tijd. Rondom het marktplein liggen meerdere restaurants waar je heerlijk kunt genieten. Van autenthiek Italiaans tot heerlijk bourgondisch; er is voor elke fijnproever wat wils in Wouw!

Wonen in een natuurrijke omgeving

In Wouw profiteer je van het beste van beide werelden. Het dorp heeft alle voorzieningen die je maar nodig hebt en daarnaast vind je ook op wandel- en fietsafstand prachtige natuur. Weilanden, poldergebieden en mooie bossen wisselen elkaar af, er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je meenemen in de groene omgeving van Wouw. Natuur wordt in Wouw overigens moeiteloos gecombineerd met cultuur. Zo zijn er in en rondom het dorp meerdere kunstwerken te vinden van de bekende kunstenaar Kees Keijzer. Een groot deel van zijn werk kom je tegen wanneer je de wandelroute Ster van Wouw loopt.

Bloemrijk Wouw

Wouw staat ook wel bekend als geraniumdorp. Daarom worden in Wouw jaarlijks gratis geraniums uitgereikt aan de inwoners van het dorp. Dit geeft het dorp een nóg sfeervollere uitstraling!

Sporten en verenigingen

In Wouw zijn ook volop mogelijkheden om te sporten in teamverband of bij een vereniging. Voetbal, zaalvoetbal, tennis en handbal zijn sporten die je hier goed kunt beoefenen. Een perfecte manier om actief te zijn en contact te houden met andere inwoners van het dorp! Ook de muzikale liefhebbers hoeven het dorp niet te verlaten, het Harmonie Oranje is een lust voor het oor voor zowel leden als bezoekers van voorstellingen.

Wouw leeft en Wouw biedt rust. Natuur en ontspanning wisselen bruisende activiteiten, sportplezier en culinair genot moeiteloos af. De nabijgelegen uitvalswegen en treinstations brengen je daarnaast binnen no time naar grote steden als Breda, Antwerpen en Rotterdam. Tel al deze factoren bij elkaar op en je kunt niet anders dan concluderen dat Wouw alles heeft om er heerlijk te wonen!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.