Heerlijk wonen in Heerle

Heerlijk Heerle

In Heerle, op zijn Brabants uitgesproken als Èrel, is het met recht heerlijk wonen! Je vindt hier rust, ruimte én een prachtige landelijke omgeving. Tel daarbij op dat je hier alle gemakken vindt die je maar nodig kunt hebben en je weet: het is goed toeven in Heerle! 

Omgeven door landelijk gebied en volop groen ligt het heerlijke dorp Heerle. Met ruim 1800 inwoners is het na Wouw het grootste dorp binnen de gemeente Roosendaal. Je vindt hier volop rust en ruimte en de bewoners zelf bestempelen het wonen in dit mooie dorp al jarenlang als veilig. Een groot pluspunt aan wonen in een landelijke omgeving!

Alles wat je nodig hebt

In Heerle heb je alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen en te leven. Zo is er een coöperatieve supermarkt waar je boodschappen kunt doen en is er een actief sport- en verenigingsleven. In de landelijke en natuurrijke omgeving vind je volop fiets- en wandelroutes waarmee je de omgeving écht ontdekt. Er is een basisschool voor de jongste kids die, wanneer ze wat ouder zijn, binnen 20 minuten in Roosendaal staan om daar hun schoolcarrière op het voortgezet onderwijs te vervolgen. Kortom, je vindt in Heerle alles wat je nodig hebt en meer!

Bereikbaarheid

Heerle is landelijk gelegen en biedt genoeg mogelijkheden om te profiteren van de gemakken van andere, vlakbij gelegen plaatsen. Zo rijd je binnen no time de A58 op, die je snel naar bijvoorbeeld Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda of Antwerpen brengt. Ga je liever met het Openbaar Vervoer, dan pak je de trein vanuit Roosendaal die je vervolgens heel Nederland doorbrengt!

Van Heerle naar Puitelaand

Net als vele andere Brabantse plaatsen verandert Heerle tijdens carnaval van naam. Het mooie dorp wordt tijdens deze feestelijke periode omgedoopt tot Puitelaand. 

Breng een bezoek aan Heerle

Het gemoedelijke dorpse leven in Heerle komt echt tot uiting tijdens de evementen die er georganiseerd worden. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk dan hier de evenementenagenda van Heerle. Liever niet wachten tot een evenement? Dan vind je via bezoek-roosendaal.nl ook de mooiste wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van Heerle. Veel plezier bij je bezoek aan heerlijk Heerle! 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.