Veelgestelde vragen

INTROOsendaal

Dé kick-off van jouw studietijd in Roosendaal! Maak kennis met de stad en elkaar.

Ga goed voorbereid op pad en check de FAQ op deze pagina! Heel veel praktische info, zoals: waar je je fiets kunt laten en hoe het nu precies werkt met de muntjes. Handig toch?!

Wanneer is het festival?

De Student Kick-off Party is op donderdag 29 september van 16:00 tot 23:00 uur.

Waar is het festival?

Containerbar SPOT is hét festivalterrein van INTROO Student Kick-off Party. Je vindt deze hotspot bij Industriestraat 21 in Roosendaal.

Waar kan ik mijn fiets kwijt?

Naast SPOT (aan de kant van Curio) worden hekken neergezet waar je jouw fiets tegen aan kunt zetten. 

Wat is het programma / Welke artiesten treden er op?

Het festival begint om 16:00 en eindigt om 23:00 uur met een knaller van een afsluiting. Bekijk het programma en de line-up.

Wat kost een kaartje?

De kaarten voor de Student Kick-off Party kosten €3,49.
Ben je eerstejaars student? Neem dan de herbruikbare beker mee die je in de eerste weken van het schooljaar hebt ontvangen en je krijgt het eerste drankje helemaal gratis!

Waar kan ik kaartjes kopen?

De kaarten voor de Student Kick-off party zijn via deze website te koop. Je bestelling wordt verwerkt door Paylogic. Koop een kaartje

Ik ben mijn kaartje kwijt. Wat nu?

Via de site van Paylogic kun je jouw ticket(s) opnieuw laten opsturen. I lost my tickets

Mag ik vrienden meenemen?

Jazeker, maar houdt er rekening mee dat er slechts plek is voor 600 studenten. De ultieme tip: wees er gewoon snel bij en koop dat kaartje

Ik heb een beker gekregen. Moet ik die meenemen?

Wanneer je de herbruikbare beker meeneemt en bij de bar inlevert krijg je je eerste drankje gratis. Het eerste rondje is namelijk voor ons!

Hoe betaal ik mijn drankjes en eten?

Tijdens het de Kick-off Party werken we met consumptiemunten. We verkopen deze munten per stuk. Eén munt kost € 3,- en je kunt er zowel bij de bar als bij de foodtruck(s) mee betalen. Let op: ze zijn enkel op 29 september 2022 geldig! 

Ik heb munten over. Kan ik deze inleveren?

Nee, je kunt de munten helaas niet inleveren. Ook niet op de dag zelf. Bedenk dus goed hoeveel je er ongeveer nodig zult hebben. Ze worden per stuk verkocht. 

Is het mogelijk tussentijds het terrein te verlaten?

Jazeker. Je bent niet verplicht om tot 23:00 uur te blijven. Dus als je eerder weg wilt om bijvoorbeeld de trein of bus te halen, is dat geen probleem. Wél mis je dan de knaller van een band IMPAKT met feestelijke afsluiting.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.